Keramik-Keramik værktøj der virker
Kittec Topovn CB Studioline

Topovne

En topovn er den simpleste ovnkonstruktion du kan forvente at møde i et keramik værksted. Der er et låg, det åbnes opad og alle dine projekter skal sænkes ned i den. På samme måde skal ovnplader lægges ned ovenfra.

Kittec CB STUDIO-LINE

Vi fører CB STUDIO-LINE som er en virkeligt fremragende topovn til den bedste pris i Europa. Fine detaljer og et design der gennem årene løbende er blevet revideret.

Kittec SQUADRO

SQUADRO som svarer til STUDIO-LINE den er blot firkantet i brændkammeret.

Det eneste konstruktionsmæssigt svage punkt er låget. Da låget er bevægeligt og skal isolere samtidig, skal det være udført på en facon så det ikke rasler sammen ved brug. Der er ingen der nyder drys af isolersten på deres glasurer.

Fordi den er så simpel konstruktionsmæssigt er det også den billigste ovntype, det betyder ikke at den er dårlig, blot at den er lidt mere krævende af din ryg.

Som Skutt ovnene er CB STUDIO-LINE og SQUADRO også sektionsdelt, så de kan komme ind af normale døråbninger, og være til at bære samtidig.

Ellers er en topovn nem, lad være med at smække låget i, sørg for at dine glasurer ikke eksploderer ud i varmelegemerne. - Og du vil have en topovn i mange, mange år, lige indtil du får råd til det lidt mere seriøse grej: kammerovnen og vognovnen, hvis du da har pladsen.